Cel mai bun televizor de 80 cm in 2023 1 8326

Televizor de 80 cm

Daca esti in cautarea unui televizor de 80 cm, atunci ai mai multe optiuni de luat in considerare. In acest articol, ne vom concentra asupra celui mai bun televizor de 80 cm din punct de vedere al calitatii imagine si al raportului calitate-pret.

Samsung 32T4302 de 80cm, o alegere excelenta

In topul nostru se afla televizorul Samsung 32T4302. Acest model ofera o calitate a imaginii excelenta, cu o rezolutie de 720p si tehnologia HDR, care ofera culori mai vii si mai contrastante. De asemenea, televizorul vine echipat cu un procesor Quad-Core, care asigura o calitate a imaginii clara si o experienta de vizionare fluida.

Un alt avantaj al acestui televizor este design-ul sau elegant, care se va potrivi perfect in orice living sau camera de zi. In plus, televizorul vine cu un sistem de sunet surround, care ofera o experienta audio excelenta, fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem de sunet suplimentar.

In ceea ce priveste raportul calitate-pret, Samsung 32T4302este una dintre cele mai bune alegeri. Acest televizor ofera caracteristici premium la un pret accesibil, fiind o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de o calitate a imaginii excelenta fara a fi nevoiti sa cheltuie o suma mare de bani.

Televizor Samsung 32T4302, 80 cm, Smart, HD LED, Clasa F

 • Televizor SMART cu ecran LED, cu o diagonala de 80 cm (32 inch) si rezolutie HD (1366 x 768).
 • Claritatea imaginilor si contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR, iar calitatea sunetului de tehnologia Dolby Digital Plus.
 • Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi, iar ca interfata enumeram: 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 slot CI+, 1 port RJ-45, 1 port S/PDIF, 1 port RF, 1 port YPbPr/AV.
 • Sistem de operare Tizen si aplicatii de streaming Netflix, Youtube si HBO GO.

Philips 32PHS6605/12 televizor de 80 cm ieftin si bun cu o tehnologie avansata

Un alt televizor de 80 cm care merita luat in considerare este Philips 32PHS6605/12. Acest model ofera o calitate a imaginii excelenta, cu o rezolutie de 720p si tehnologia Pixel Plus HD, care asigura o calitate a imaginii clara si detaliata.

Un avantaj al acestui televizor este sistemul sau Smart TV, care permite accesul la aplicatii precum Netflix, YouTube si Amazon Prime Video, precum si navigarea prin internet. Acest lucru inseamna ca puteti accesa continutul dvs. preferat fara a fi nevoie sa conectati un dispozitiv suplimentar la televizor.

Un alt aspect care face acest televizor atractiv este design-ul sau modern si subtire, care se va potrivi perfect in orice living sau camera de zi. In plus, televizorul vine cu un sistem de sunet surround, care ofera o experienta audio excelenta, fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem de sunet suplimentar.

In ceea ce priveste raportul calitate-pret, Philips 32PHS6605/12 ofera o valoare excelenta pentru bani. Acest televizor ofera caracteristici premium la un pret accesibil, fiind o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de o calitate a imaginii excelenta si de caracteristici Smart TV la un pret accesibil.

In concluzie, daca esti in cautarea unui televizor de 80cm, Philips 32PHS6605/12 este o alegere excelenta. Acest model ofera o calitate a imaginii excelenta, caracteristici Smart TV si un design modern si subtire, la un pret accesibil.

Televizor Philips 32PHS6605/12, 80 cm, Smart, HD, LED, Clasa E

 • Televizor SMART cu ecran LED, cu o diagonala de 80 cm (32 inch) si rezolutie HD (1366×768).
 • Claritatea imaginilor si contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR si HLG.
 • Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi, iar ca interfata enumeram: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 slot CI+, 1 port RJ-45, 1 port S/PDIF, 1 port Jack 3.5mm, 1 port RF, 1 port F type antena.
 • Sistem de operare Saphi si aplicatii de streaming Netflix si Youtube.
 • Screen Mirroring prin Android.

LG LED 32LQ63006LA televizor de 80 cm, puterea LG impachetata intr-un televizor superb

O alta optiune excelenta pentru cei in cautarea unui televizor de 80 cm este LG LED 32LQ63006LA. Acest model ofera o calitate a imaginii excelenta cu rezolutie HD, tehnologie de procesare a imaginii LG True Color Accuracy si unghi de vizualizare larg pentru a va bucura de o imagine clara si detaliata din orice pozitie.

Un avantaj major al acestui televizor este sistemul sau Smart TV, care permite accesul la o varietate de aplicatii, precum Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, si multe altele. De asemenea, acest televizor este compatibil cu asistentul vocal Google Assistant, ceea ce îl face ușor de utilizat prin comenzi vocale.

Design-ul acestui televizor este modern si subtire, cu unghiuri rotunjite si un finisaj negru glossy, care se va potrivi perfect in orice living sau camera de zi. In plus, televizorul vine cu un sistem de sunet surround, care ofera o experienta audio excelenta, fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem de sunet suplimentar.

LG LED 32LQ63006LA oferă un raport calitate-pret excelent. Acest televizor oferă caracteristici premium la un pret accesibil, fiind o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de o calitate a imaginii excelenta si de caracteristici Smart TV la un pret accesibil.

In concluzie, LG LED 32LQ63006LA este o alegere excelenta pentru cei in cautarea unui televizor de 80 cm. Acest model ofera o calitate a imaginii excelenta, caracteristici Smart TV si un design modern si subtire, cu un raport calitate-pret excelent.

Televizor LG LED 32LQ63006LA, 80 cm, Smart, Full HD, Clasa F

 • Calitate a imaginii excelenta: Televizorul LG LED 32LQ63006LA ofera o calitate a imaginii excelenta cu rezolutie HD, tehnologie de procesare a imaginii LG True Color Accuracy si unghi de vizualizare larg.
 • Sistem Smart TV: Acest televizor vine echipat cu un sistem Smart TV, care permite accesul la o varietate de aplicatii, precum Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, si multe altele, si este compatibil cu asistentul vocal Google Assistant.
 • Design modern si subtire: LG LED 32LQ63006LA vine cu un design modern si subtire, cu unghiuri rotunjite si un finisaj negru glossy, care se va potrivi perfect in orice living sau camera de zi.
 • Sistem audio surround: Acest televizor vine cu un sistem audio surround, care ofera o experienta audio excelenta, fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem de sunet suplimentar.

LED Nei 32NE4900 televizor de 80 cm, o alegere indrazneata dar care nu dezamageste

Televizorul LED Nei 32NE4900 este o alta optiune excelenta pentru cei in cautarea unui televizor de 80 cm. Acest model ofera o calitate a imaginii buna, cu rezolutie HD si tehnologie LED, care asigura culori vii si un contrast bun.

Un avantaj al acestui televizor este sistemul sau de sunet surround, care ofera o experienta audio excelenta, fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem de sunet suplimentar. In plus, design-ul sau modern si subtire, cu un finisaj negru glossy, se va potrivi perfect in orice living sau camera de zi.

In ceea ce priveste caracteristicile Smart TV, acest televizor nu vine echipat cu sistem Smart TV, dar poate fi conectat la un dispozitiv extern, cum ar fi un stick de streaming sau un consola de jocuri, pentru a accesa continutul dorit.

In ceea ce priveste raportul calitate-pret, Televizorul LED Nei 32NE4900 oferă o valoare bună pentru bani. Acest televizor oferă o calitate a imaginii buna si un sistem audio surround la un pret accesibil.

In concluzie, Televizorul LED Nei 32NE4900 este o alegere excelenta pentru cei care cauta un televizor de 80 cm cu o calitate a imaginii buna si un sistem audio surround, la un pret accesibil. Acest televizor nu vine echipat cu caracteristici Smart TV, dar poate fi conectat la un dispozitiv extern pentru a accesa continutul dorit.

Televizor LED Nei 32NE4900, 80 cm, Smart, HD, Clasa F

 • Calitate a imaginii buna: Televizorul LED Nei 32NE4900 ofera o calitate a imaginii buna, cu rezolutie HD si tehnologie LED, care asigura culori vii si un contrast bun.
 • Sistem audio surround: Acest televizor vine cu un sistem de sunet surround, care ofera o experienta audio excelenta, fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem de sunet suplimentar.
 • Design modern si subtire: Televizorul LED Nei 32NE4900 vine cu un design modern si subtire, cu un finisaj negru glossy, care se va potrivi perfect in orice living sau camera de zi.

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.