Unde gasesc Playstation 5? Stoc Playstation 5 Romania 0 7243

Consola PlayStation 5 are deja mai mult de un an de când a fost lansată, însă stocurile lipsesc aproape cu desăvârșire, iar puținele console se vand foarte scump.

PlayStation 5 este o consolă de jocuri care nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru fanii Sony. Ajunsă la a cincea generație, consola a fost mai anticipată ca niciodată, atat de impatimitii jocurilor video cat si de consumatorii de continut multimedia.

Consola Playstation 5 a devenit numai bună pentru a te distra în confortul propriei case, cu prieteni aflați la distanță, jucându-vă cele mai noi jocuri destinate platformei. Insa problema finala a stat in stocurile disponibile. Mai multe magazine online s-au lovit de aceleasi probleme ca cele din occident, lipsa stocului la Playstation 5. Un astfel de dezechilibru în ceea ce privește oferta disponibilă și cererea existentă pentru o consolă n-a mai existat, dar asta nu inseamna ca acestea nu vor aparea in viitorul apropiat.

De ce a apărut această criză de console Playstation 5?

Problemele de cerere și ofertă în ceea ce privește consola PlayStation 5 sunt cauzate de ambele părți. În primul rând, vorbim despre o problemă de ofertă cauzată de deficiențele din lanțul de aprovizionare, iar în al doilea rând, vorbim de probleme date de popularitatea în sine a consolei, cât și de anumite persoane care fac ”scalping”. Site-urile clasice de anunturi online au fost pline de anunturi cu console la preturi exagerat de mari, iar acest lucru a cauzat o neliniste in randul impatimitilor de gaming.

Unde poti gasi totusi Playstation 5 in Romania?

Am cautat mai multe magazine online si am selectat cateva oferte care merita observate de aproape

Consola PlayStation 5 Digital Edition

  • Maneta DualSense
  • Model Digital fara disc
  • Model 2021 Revizuit

Consola PlayStation 5 + Joc PS5 God of War Ragnarok

  • Maneta DualSense
  • Joc Inclus
  • Model 2021 Revizuit

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.