Cel mai bun scaun auto copii 0 6912

Scaunul auto pentru copii este un accesoriu esențial pentru orice părinte care dorește să transporte copilul în siguranță în mașină. Acest tip de scaun este proiectat pentru a oferi protecție împotriva impactului în caz de accident și a menține copilul în poziție sigură în timp ce se află în mașină.

Există o varietate de scaune auto pentru copii disponibile pe piață, iar alegerea celui mai potrivit poate fi dificilă. În primul rând, trebuie să vă asigurați că scaunul auto este certificat conform normelor de siguranță în vigoare. De asemenea, trebuie să țineți cont de greutatea și înălțimea copilului, precum și de tipul de mașină în care va fi utilizat scaunul.

Cel mai bun scaun auto copii

Scaunele auto pentru copii sunt clasificate în trei grupe principale, în funcție de greutatea copilului: grupa 0 (0-13 kg), grupa 1 (9-18 kg) și grupa 2/3 (15-36 kg). Este important să alegeți un scaun care se potrivește greutății și înălțimii copilului pentru a asigura o fixare sigură și o poziție confortabilă.

Scaunele auto pentru copii pot fi de asemenea categorisite în funcție de modul în care sunt instalate în mașină: pe bază de centuri de siguranță sau cu fixare ISOFIX. Scaunele cu bază de centuri de siguranță sunt instalate prin intermediul centurilor de siguranță ale mașinii, în timp ce scaunele cu fixare ISOFIX sunt ancorate direct în mașină prin intermediul unor puncte de ancorare speciale.

De asemenea, există scaune auto pentru copii care pot fi rotite, astfel încât copilul să poată fi întors spre spatele mașinii sau spre față, în funcție de vârsta și greutatea acestuia. Aceste scaune sunt ideale pentru bebeluși și copii mai mici, care au nevoie de un suport suplimentar.

Siguranta scaunului de masina pentru copii

Siguranta scaunului de masina pentru copii este esentiala atunci cand calatoriti cu copiii dvs. in masina. Potrivirea corecta a scaunului de masina pentru copilul dvs. poate face diferenta intre viata si moarte in cazul unui accident rutier.

Exista mai multe tipuri de scaune de masina pentru copii, in functie de greutatea si inaltimea lor. Scaunele de masina pentru copii sunt proiectate sa se potriveasca in masina dvs. si sa protejeze copilul dvs. in caz de accident.

Pentru copiii sub 20 de kg (aproximativ 4 ani), trebuie sa utilizati un scaun de masina pentru copii cu protectie la impactul frontal. Acest tip de scaun se fixeaza pe scaunul din spate al masinii cu ajutorul centurilor de siguranta si poate fi reglat pentru a se potrivi copilului dvs. in functie de greutatea si inaltimea lor.

Cel mai bun scaun auto copii

Pentru copiii cu greutatea intre 20 si 36 kg (aproximativ 4 pana la 12 ani), trebuie sa utilizati un scaun de masina cu protectie la impactul lateral. Acest tip de scaun se fixeaza pe scaunul din spate al masinii cu ajutorul centurilor de siguranta si poate fi reglat pentru a se potrivi copilului dvs. in functie de greutatea si inaltimea lor.

Pentru copiii cu greutatea mai mare de 36 kg (aproximativ 12 ani), puteti utiliza o centura de siguranta normala, insa este important sa o pozitionati corect pe copilul dvs. si sa asigurati ca este stransa suficient de tare pentru a-i oferi protectie adecvata in caz de accident.

Este important sa achizitionati un scaun de masina pentru copii care este potrivit pentru greutatea si inaltimea copilului dvs. si sa il utilizati corect in fiecare calatorie. Verificati regulat scaunul de masina pentru copii pentru a va asigura ca este in stare buna de functionare si ca este fixat corect in masina.

In concluzie, siguranta scaunului de masina pentru copii este esentiala atunci cand calatoriti cu copiii dvs. in masina. Alegerea unui scaun de masina potrivit pentru greutatea si inaltimea copilului dvs. si utilizarea lui corect poate face diferenta intre viata si moarte in cazul unui accident rutier. Asigurati-va ca intelegeti cum sa utilizati corect scaunul de masina pentru copii si verificati-l regulat pentru a va asigura ca ofera protectie adecvata copilului.

Cel mai bune oferte la scaune auto copii

Scaun Auto Premium pentru copii KinderVIBE™ StiGO, Picior telescopic stabil, Tehnologie ISOFIX, Rotire 360°

 • Siguranta maxima (picior stabilizator, sistem de protectie laterala, Isofix, suport spate suplimentar);
 • Caracter practic (poate fi instalat cu centuri auto sau prin ISOFIX, tapiterie detasabila, rotatie la 360 de grade);                                                  
 • Confort (5 unghiuri de inclinare, reglare a tetierei, captuseala detasabila, vizor detasabil); 

Scaun auto pentru copii Wunderkid SAW30, 0-36 kg, Negru / Gri

 • Siguranta, stabilitate si confort pentru copilul tau!
 • Varsta recomandata si sistemele de siguranta
 • Design modern, material moale si placut la atingere

Scaun Auto pentru copii Tweety Plus DELUXE BUF BOOF Light Red cu Isofix rotativ 360 grade 0 36 kg

 • Sistem nou de ajustare a spatarului in 4 pozitii – pana la 139 GRADE.
 • Scaunul are sistem de centura de siguranta in 5 puncte. Centura poate fi ajustabila in 3 pozitii in functie de inaltimea copilului-centura are REZERVA in spatele scaunului si trebuie reglata dupa nevoie. ;
 • Scaunul este dotat cu sistem de prindere ISOFIX care mareste protectia si stabilitatea copilului Dvs.
 • Tetiera este ajustabila in 7 pozitii.
 • •Scaunul se roteste 360 grade.

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.