Cele mai bune jocuri educative pentru copii de 3 ani 0 7352

Mulți copii de 3 ani adoră să socializeze și să se joace cu noi prieteni, dar sa nu fi surprins dacă micuțul tău preferă să se joace singur. Copiii se dezvoltă în ritmuri diferite și au personalități variate.

Potrivit experților în dezvoltarea copilului, preșcolarii (copii de 3-4 ani) încep să-și dezvolte abilitățile sociale la această vârstă. Când observă că alți copii se joacă, cei mai mulți se vor alătura cu ușurință celorlalți copii, chiar dacă nu-i cunosc.

Jucăriile pentru această grupă de vârstă sunt, în mod ideal, cele care pot fi împărtășite și jucate alături de alți copii, cum ar fi jucăriile de construcție, jocuri de masă simple, jucării interactive si jucării care necesita activități de învățare adecvate vârstei.

De asemenea, puteți observa că multe jucării interactive sau educative pentru copiii de 1 an și 2 ani sunt încă minunate pentru copiii de 3 ani.

Aceste jucării pot crește odată cu copilul tău și s-ar putea să fii surprins că vor găsi noi modalități de a se juca cu aceste jucării vechi. Copiii mai mari (5-7 ani) ar putea chiar să găsească aceste jucării interesante, în special jucăriile educaționale care continuă să le provoace abilitățile de rezolvare a problemelor și de gândire analitica.

De ce sa alegi jucării educative pentru copii de 3 ani?

Copilul tău se pregătește pentru grădiniță sau ar putea fi deja la școală la vârsta de trei ani. O modalitate de a-i încuraja să învețe este să faci experiența distractivă.

Cele mai bune jucării de învățare pot fi folosite pentru a-și dezvolta abilitățile cognitive și pentru a învăța concepte de bază de matematică, știință și limbaj.

De aceea, jucăriile STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) sunt printre cele mai bune resurse de învățare și jucării pe care le poți alege pentru copilul tău de 3 ani.

Acestea îi vor prezenta conceptele de bază și îi vor permite să dezvolte coordonarea ochi-mână și abilitățile motorii fine în timp ce se pregătesc pentru grădinița.

Unde găsești cele mai bune jucării educative pentru copii de 3 ani?

Am selectat pentru tine 3 modele ideale de jucarii pentru copii de 3 ani de la Nichiduta. In colectia lor de pe site poti gasi mult mai multe modele accesand linkul urmator

Jucarie cu piese rotative Yookidoo 1-3 ani

  • Educativa
  • Bazata pe sistemul STEM
  • Stimuleaza creativitatea

Centru de activitati 5 in 1 – Gradina magica

  • Educativa
  • Bazata pe sistemul STEM
  • Stimuleaza creativitatea

Lego Duplo primul meu tren cu numere

  • Educativa
  • Bazata pe sistemul STEM
  • Stimuleaza creativitatea

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.