Cele mai bune încălzitoare de terasa. Electrice sau pe Gaz? 0 4568

Încălzitoarele de terasă sunt o alegere excelentă atunci când vine vorba de extinderea sezonului în aer liber. Cu toate acestea, una dintre întrebările cheie pe care și le pun mulți oameni este dacă încălzitoarele electrice sau pe gaz ar putea fi cea mai bună alegere. Există beneficii evidente pentru ambele. În cele din urmă, care tip funcționează cel mai bine va depinde de dimensiunea zonei de încălzit, de sursele de energie existente și, de asemenea, de preferințele personale în ceea ce privește aspectul și controlul încălzitorului. Va explicam noi mai jos care încălzitor de terasa electric sau pe gaz vi se potrivește.

Încălzitoarele de terasa electrice

Cel mai mare avantaj al unui încălzitor electric de terasă este flexibilitatea. Sunt foarte puține lucruri pe care un încălzitor de terasa electric nu il poate face. Cu acoperiri termice de până la 14mp, acestea sunt grozave pentru spații mai mici care ar putea să nu aibă multă ventilație naturală, deoarece nu există nicio îngrijorare cu privire la emisiile de monoxid de carbon. De asemenea, pot fi folosite în zone predispuse la vânt, deoarece nu există riscul ca încălzitorul să se stingă. Multe dintre modelele de top pot fi, de asemenea, reglate pentru a se asigura că oferă cantitatea potrivită de căldură. Pentru si mai mult control, puteți sa legați încălzitorul de terasa electric cu sistemul de automatizare al locuinței.

De asemenea, tind să ofere mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de opțiuni de montare, deoarece necesită spațiu liber mai mic. Ca atare, nu sunt numai grozave sub umbrele sau copertine, dar pot fi și încastrate direct în tavanul plat. Acest lucru le face soluția ideală de încălzire exterioară pentru spațiile axate pe design care doresc să păstreze un aspect elegant și minimal. Odată instalate, acestea necesită foarte puțină întreținere, în afară de o ștergere rapidă sau de praf pentru a îndepărta pânzele de păianjen. În plus, există și încălzitoare de terasa electrice care sunt disponibile în oțel inoxidabil 316 de calitate pentru a reduce riscul de coroziune în condițiile extreme.

Încălzitoare de terasa pe gaz

 Încălzitoarele cu gaz pentru terasă sunt disponibile fie în versiuni cu gaz natural, fie în propan și sunt cunoscute pentru puterea lor termică puternică. În funcție de puterea lor, pot încălzi spații de până la 20mp. Spre deosebire de încălzitoarele electrice, acestea necesită ca cel puțin 25% din spațiu să fie deschis pentru a permite suficient flux natural de aer pentru o funcționare în siguranță. Prin urmare, ele reprezintă o completare excelentă pentru spațiile exterioare mai mari și bine ventilate, unde pot fi pornite și oprite cu ușurință prin intermediul telecomenzii sau programate de un temporizator.

În timp ce modelele cu gaz natural vor trebui să fie atașate la o conductă de gaz, modelele portabile cu propan pot rula dintr-un rezervor intern de propan și pot fi mutate după cum este necesar. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că pot fi mutate cu ușurință din drum și depozitate în timpul verii.

Unde gasesc cele mai bune incalzitoare de terasa electrice?

Incalzitor terasa VONROC, PH503AC, 2000W, cu telecomanda, argintiu

 • Model Electric
 • Suprafata acoperita 12mp
 • Putere nominala 2000 W

Incalzitor cu infrarosu pentru terase LUXEVA PRO FR 2500W, IP65, mobil, 6 trepte putere, termostat, temporizator, telecomanda, negru

 • Model Electric
 • Suprafata acoperita 12mp
 • Putere nominala 2000 W

Incalzitor Veito AERO S 2,5kW, Timer, Termostat, fibra Carbon, Aluminiu, Telecomanda, LED, 4 Trepte, IP65

 • Model Electric
 • Suprafata acoperita 12mp
 • Putere nominala 2000 W

Unde gasesc cele mai bune incalzitoare de terasa pe gaz?

Incalzitor de terasa pe GPL seria LODGE putere calorica 11kW, culoare gri, SOVELOR

 • Model Gaz
 • Suprafata acoperita 20 m²
 • Putere nominala 11 kW

INCALZITOR TERASA MY4327 MAX 13KW / 44,500 BTU

 • Model Gaz
 • Suprafata acoperita 20 m²
 • Putere nominala 11 kW

Incalzitor de terasa vertical, VONROC, PH516AC, cu telecomanda si temporizator, 2000W

 • Model Gaz
 • Suprafata acoperita 20 m²
 • Putere nominala 11 kW

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.