Rigla vibranta beton: Nivelarea si finisarea perfecta 0 5660

Rigla vibranta beton

Rigla vibranta beton este un echipament utilizat pentru a elimina aerul si a face compactor betonul in timpul turnarii. Este un instrument lung si subtire, cu o maner si un motor electric care vibreaza, ceea ce permite betonului sa se intinda si sa se compacteze in mod uniform.

Exista doua tipuri de rigle vibrante beton: rigle vibrante interne si rigle vibrante externe. Riglele vibrante interne sunt utilizate pentru a compacta betonul in formele de turnare, in timp ce riglele vibrante externe sunt utilizate pentru a compacta betonul in structurile deja turnate.

Utilizarea riglei vibrante beton este esentiala pentru a obtine o structura solida si durabila. Fara o compactionare adecvata, betonul poate fi plin de goluri si zone neomogene, ceea ce poate duce la slabiciune si posibile probleme structurale in viitor.

In utilizarea riglei vibrante beton, operatorul manevreaza instrumentul prin betonul ud, asezandu-l in mod constant si vibrandu-l pentru a elimina aerul si a face compactor betonul. Aceasta poate fi o munca fizica solicitanta, deoarece operatorul trebuie sa tina rigla in pozitie verticala si sa se asigure ca acopera toata suprafata de turnare.

In general, rigla vibranta beton este o unealta esentiala pentru orice proiect de constructii care implica turnarea betonului. Prin utilizarea sa, se poate asigura o structura solida si durabila, fara goluri sau zone neomogene. Este important ca operatorii care o folosesc sa fie instruiti in mod corespunzator pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Rigla vibranta beton
Rigla vibranta beton

Rigla vibranta interna

Rigla vibranta interna este un instrument utilizat pentru a nivela sau finisa suprafete interioare, cum ar fi peretele sau tavanul unei incaperi. Acesta este dotat cu un motor electric care genereaza vibratii, care ajuta la eliminarea imperfectiunilor si la finisarea suprafetei. Riglele vibrante interne pot fi utilizate pentru aplicarea mortarului, a ipsosului sau a altor materiale de finisare. Acestea sunt utilizate in constructii, renovari si reparatii. Este important sa se foloseasca tehnici corecte si sa se respecte standardele de siguranta atunci cand se lucreaza cu o rigla vibranta interna pentru a evita accidentele si deteriorarea proprietatii.

Rigla vibranta externa

Rigla vibranta externa este un instrument utilizat pentru nivelarea si finisarea suprafetelor exterioare, cum ar fi aleile, parcarile sau platformele de beton. Acesta este similar cu rigla vibranta interna, dar este proiectat pentru a rezista conditiilor de mediu si pentru a suporta sarcini mai mari. Riglele vibrante externe sunt dotate cu un motor electric puternic care genereaza vibratii puternice pentru a elimina imperfectiunile si a finisa suprafata. Acestea sunt utilizate in constructii, renovari si reparatii, precum si in industria drumurilor si a infrastructurii. Riglele vibrante externe sunt mai mari si mai grele decat cele interne si necesita mai multa experienta si precautie atunci cand se lucreaza cu ele. Este important sa se foloseasca tehnici corecte si sa se respecte standardele de siguranta atunci cand se lucreaza cu o rigla vibranta externa pentru a evita accidentele si deteriorarea proprietatii.

De ce e nevoie sa folosesti o rigla vibranta beton?

Folosirea unei rigle vibrante beton este necesara pentru a asigura o suprafata neteda si nivelata atunci cand se lucreaza cu beton. Betonul este un material care se intareste si se contracta in timpul procesului de uscare, ceea ce poate duce la aparitia fisurilor si a imperfectiunilor. Folosirea unei rigle vibrante beton permite eliminarea aerului si a bolilor din beton, ajutand la compactarea si nivelarea acestuia. Acest lucru va duce la o suprafata mai neteda si mai durabila, care va rezista mai bine la trafic si la conditiile de mediu.

Folosirea riglei vibrante beton in timpul turnarii betonului poate ajuta la:

Reduceri ale fisurilor

 • O compacitate mai mare
 • O rezistenta mai mare
 • O finisare mai buna

In plus, utilizarea unei rigle vibrante beton poate reduce timpul si efortul necesar pentru a obtine o suprafata neteda si nivelata, ceea ce poate duce la costuri mai mici si la un proces de constructie mai eficient.

Rigla vibranta beton
Rigla vibranta beton

Unde gasesc oferte la rigla vibranta beton?

Exista mai multe optiuni pentru a gasi oferte la rigle vibrante beton. Una dintre cele mai bune optiuni ar fi sa cautati online, unde puteti gasi o varietate de oferte la rigle vibrante beton de la mai multi furnizori si producatori. Puteti cauta pe site-uri de comert electronic precum Amazon, Ebay sau Alibaba, sau puteti cauta pe site-urile producatorilor si distribuitorilor directi.

O alta optiune ar fi sa cautati in magazinele de constructii sau de utilaje din zona dumneavoastra. Acestea ar putea avea oferte speciale sau reduceri la rigle vibrante beton, precum si personal care poate oferi sfaturi si recomandari cu privire la achizitionarea unui astfel de instrument.

In plus, ar fi bine sa verificati si cu alte companii din domeniu care ar putea inchiria sau vinde rigle vibrante beton, care ar putea oferi si service post-vanzare. Este important sa faceti o documentare amanuntita inainte de a cumpara sau inchiria o rigla vibranta beton si sa comparati ofertele pentru a gasi cea mai buna afacere.e gasesc oferte la rigla vibranta beton?

Rigla vibranta EUROSCREED, motor HONDA GX35, putere 1.5CP, lungime profil aluminiu 2.4m

 • Motor termic HONDA GX35
 • Ambreiaj centrifugal
 • Frecventa: 166Hz
 • Lungime profil grinda: 2,4m 
 • Forta centrifuga: 3890N,
 • Manere reglabile pe inaltime
 • Profil din aluminiu sub forma de L
 • Masa: 15kg

Rigla vibranta VIBRATAMP-BULFLOAT cu motor HONDA GX25, putere 1.1CP, lungime 2.5m

 • Motor termic HONDA GX25 pe benzina in 4 timpi 1.1CP
 • Profil trapezoidal din aluminiu cu capete infundate
 • Mecanism de inclinare pentru deplasare inainte/inapoi
 • Lungime profil de aluminiu 2,5m
 • Forta centrifuga: 1500N
 • Masa: 19Kg

Rigla vibranta AGT RV35/3, motor HONDA GX 35, 1.6 CP, 4 timpi, benzina, lungime rigla 3 m, 27.3 kg

 • Model: OHC, un cilindru, 4 timpi, racire cu aer;
 • Tip: MOTOR HONDA, GX 35;
 • Capacitate cilindrica: 35.8 cm;
 • Diametru x cursa piston: 39 x 30 mm;
 • Compresie: 8.0 : 1;
 • Putere: 1.2 kW / 1,6 CP;
 • Turatie de mers in gol: 3.200 rpm;

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.