Cartea Spare a printului Harry: lansare si pret 0 8086

Cartea Spare a printului Harry

„Spare” este o carte scrisa de Printul Harry, al cincilea in linia de succesiune la tronul Marii Britanii, care a fost publicata in noiembrie 2021. Cartea Spare a printului Harry abordeaza teme precum traumele suferite de veteranii de razboi si problemele mentale ale veteranilor militari, precum si eforturile Printului pentru a aduce aceste probleme la atentia publicului.

Printul Harry, care a servit in armata Britanica pentru aproape 10 ani, inclusiv in teatrul de operatii din Afganistan, vorbeste deschis despre propria sa experienta de a se recupera dupa traumele suferite in timpul serviciului si despre importanta sprijinului oferit de familie si prieteni in acest proces.

In carte, Printul Harry subliniaza faptul ca traumele mentale nu sunt doar o problema pentru veteranii de razboi, ci pentru oricine care a trecut prin experiente dificile si stresante, si argumenteaza ca este important ca societatea sa ofere suport pentru cei care au nevoie. El descrie cum a fost nevoit sa se lupte cu probleme de sanatate mintala, cum ar fi depresia si anxietatea, precum si cu dificultatile de a se adapta la viata de civili, dupa ce a parasit armata.

Printul Harry si-a petrecut ultimii ani in lupta pentru a sensibiliza publicul asupra problemelor mentale si de sanatate a veteranilor si a facut eforturi pentru a sprijini programe care ajuta veteranii si familiile lor. Cartea sa este un alt pas in aceasta campanie si ofera o privire profunda asupra luptelor sale personale si a eforturilor sale de a face diferenta in viata altor oameni.

Cartea Spare a printului Harry
Cartea Spare a printului Harry

In general, „Spare” este o carte emotionanta si puternica, care aduce in atentia publicului problemele importante cu care se confrunta veteranii si care ilustreaza importanta sprijinului si a compasiunii in procesul de recuperare. Cartea ofera o privire personala asupra luptelor Printului Harry si a eforturilor sale de a face o diferenta in viata altor oameni si poate fi o lectura inspiratoare pentru oricine care se confrunta cu probleme de sanatate mintala.

Dezvaluiri incendiare si controversate in cartea Spare a printului Harry

In „Spare”, Printul Harry face dezvaluiri personale despre propria sa lupta cu problemele de sanatate mintala si despre eforturile sale pentru a-si gasi pacea. El vorbeste despre cum a incercat sa-si ascunda problemele in timp ce era in armata si cum a incercat sa se trateze singur, inainte de a accepta sa ceara ajutor.

In carte, Printul Harry dezvaluie si cum a simtit o mare presiune din partea familiei sale pentru a nu vorbi despre problemele sale mentale si cum aceasta presiune a facut ca sa se simta si mai singur in lupta sa. Printul Harry, si-a exprimat regretul faptului ca nu a vorbit despre problemele sale mai devreme, si a subliniat importanta de a se vorbi despre problemele de sanatate mintala si de a cere ajutor atunci cand este nevoie.

Printul Harry dezvaluie si cum a ajuns sa se simta coplesit si izolat dupa ce a parasit armata si cum a avut dificultati in a se adapta la viata de civili. El vorbeste despre cum a simtit o lipsa de sens si de scop in viata si despre cum a trebuit sa invete sa se descopere pe sine din nou.

In plus, Printul Harry foloseste cartea sa pentru a sublinia importanta sprijinului oferit de familie si prieteni, precum si importanta serviciilor de consiliere si terapie, in procesul de recuperare. El subliniaza ca este important pentru societate sa ofere acces la aceste servicii si sa elimine stigmatul asociat cu problemele de sanatate mintala.

In general, „Spare” este o carte care aduce in atentia publicului problemele importante cu care se confrunta veteranii si care ofera o privire personala asupra luptelor Printului Harry. Cartea este o lectura emotionanta si puternica, care subliniaza importanta sprijinului si a compasiunii in procesul de recuperare, si care poate fi o sursa de inspiratie pentru oricine care se confrunta cu probleme de sanatate mintala.

Unde gasesti cartea Spare a printului Harry online si ce pret are in Romania?

Cartea Spare se gaseste in majoritatea magazinelor online specializate pe carti, pretul de pornire fiind 80 RON

eMAG

eMAG – Printul Harry – Rezerva

  • Gen Literatura
  • Subgen Autobiografii
  • Autor Printul Harry
  • Colectie Orion
Libris

Libris – Printul Harry – Rezerva

  • Gen Literatura
  • Subgen Autobiografii
  • Autor Printul Harry
  • Colectie Orion

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.