PSVR2 în România: Preț și unde să-l cumperi 0 8966

PSVR2

PSVR2 este unul dintre cele mai populare sisteme de realitate virtuală la nivel mondial și așteptarea sa lansare a generat un interes imens în rândul fanilor VR din România. Dacă ești în căutarea unei experiențe immersive în jocuri și aplicații, PSVR2 este alegerea perfectă. Dar, înainte de a face această achiziție importantă, trebuie să te întrebi „Cât costă PSVR2 în România și de unde îl pot cumpăra?”

Prețul PSVR2 în România

Prețul oficial al PSVR2 nu a fost anunțat încă, dar estimările sugerează că acesta ar putea fi similar cu prețul modelului anterior, Playstation VR, care a fost lansat la un preț de aproximativ 3.000 de lei.

Desigur, acest preț poate varia în funcție de retailer și de eventualele oferte sau promoții disponibile. De exemplu, anumite magazine online sau fizice pot oferi prețuri mai avantajoase decât altele, astfel încât este recomandat să faci cercetări și să compari ofertele înainte de a lua o decizie.

PSVR2

Unde să cumperi PSVR2 în România

PSVR2 va fi disponibil pentru cumpărare în magazinele specializate în tehnologie, precum și în marile lanțuri de magazine online, precum eMAG, Altex sau Flanco. De asemenea, poți cumpăra PSVR2 direct de la site-ul oficial al producătorului, Sony.

Este important să achiziționezi Playstation VR2 doar de la surse autorizate pentru a evita produsele contrafăcute sau cu garanție limitată. De asemenea, cumpărând de la surse autorizate, poți beneficia și accesa o gamă mai largă de accesorii și jocuri compatibile cu PSVR2.

Bundle PlayStation VR2 + Controller PlayStation VR2 Sense + Voucher Joc Horizon Call of the Mountain

Cumpara acum de pe eMAG

Concluzie

În concluzie, Playstation VR2 este un sistem de realitate virtuală de top, perfect pentru cei care doresc să experimenteze jocuri și aplicații immersive. Prețul acestuia este estimat să fie aproximativ 3.000 de lei, dar poate varia în funcție de retailer și oferte. Playstation VR2 poate fi cumpărat din magazinele specializate în tehnologie, marile lanțuri de magazine online sau direct de la site-ul producătorului, Sony. Este important să achiziționezi doar de la surse autorizate pentru a evita produsele contrafăcute și pentru a avea acces la o gamă mai largă de accesorii și jocuri compatibile.

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.