iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR – precomandă în Romania 0 6551

După multe săptămâni de zvonuri, Apple a anunțat miercuri trei noi iPhone-uri: iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR. Aceste telefoane sunt îmbunătățiri aduse modelelor de anul trecut iPhone X, 8 și 8 Plus.
  

Specificații iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR

IPhone XS păstrează designul familiar al iPhone-ului X, inclusiv un ecran OLED de 5,8 inch și laturile din oțel inoxidabil. Apple oferă, de asemenea, o versiune mai mare a XS cu un ecran OLED de 6,5 inch denumit iPhone XS Max. Cu aproximativ aceeași dimensiune ca iPhone 8 Plus, iPhone XS Max are cel mai mare ecran instalat vreodată pe un iPhone.

iphone xs
iPhone XS și XS Max se pot cumpăra cu carcasa argintie, gri si aurie. Apple a creat un noul model de aur anul acesta, o culoare care bate mai mult spre caramel.

precomanda iphone xs emagDar lansările nu s-au terminat aici, a apărut pe listă iPhone XR care are un ecran LCD de 6,1 inchi și un corp de aluminiu și sticlă în loc de oțel inoxidabil. IPhone XR vine în alb, negru, coral, galben, albastru și roșu (Product Red) și costă 749 de euro, 749 de lire sterline sau 1,229 USD. Acestea sunt cu 50 de dolari, 50 de lire sterline sau 150 de euro mai mult decât costul unui iPhone 8 când a fost lansat anul trecut. Culorile XR sunt exact opuse la cele ale iPhone 5C.
 iphone xr
IPhone-ul XS, similar cu iPhone-ul de anul trecut, începe de la 999 dolari, 999 de lire sterline, 899 euro pentru un model de 64GB, iar iPhone XS Max costă 1.099 dolari, 1.099 de lire sterline sau 999 euro pentru 64GB.
  
Toate cele trei telefoane noi au un nou procesor A12 Bionic pe care Apple pretinde că este cu 15% mai rapid decât chipul A11 de anul trecut din iPhone X.

În ceea ce privește camera, iPhone XR are o singură cameră în spate similar cu cea de pe iPhone 8, XS și XS Max au ambele camere duale pe spate, asemănătoare iPhone-ului X.
 

iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR – preţuri în România

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

preturi iphone xs 

Precomandă și data lansării în România

Noile iPhone XS şi XS Max intră la precomandă pe 14 septembrie şi se livrează pe 21 septembrie. În România, aceste modele ajung pe 28 septembrie.
  

precomanda orange iphone xs 

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.