Cele mai bune placi video mining Bitcoin si Litecoin 0 2164

Va mai aduceti aminte perioada cand orice calculator bun avea nevoie de un chipset grafic puternic si toata lumea era innebunita dupa achizitionarea ultimului model de Nvidia sau AMD Radeon? Odata cu scaderea pietei de desktop-uri producatorii mari de placi video s-au orientat spre Bitcoin si Litecoin. De ce credeti? Monezile criptografice Bitcoin sunt cele mai populare lucruri la ora asta si fiindca exista 2 metode prin care aceastea se poate obtine: cumpararea si activitatea de mining, producatorii de placi grafice s-au orientat spre a doua metoda ca sa fie aduse din nou in prim-plan. In acest articol o sa va prezint cele mai bune placi video mining Bitcoin si Litecoin.
 

Cum functioneaza mining-ul cu placi video?

Minatul de Bitcoin presupune folosirea unei stații dedicate, care poate avea zeci de plăci video.
 
placi video mining bitcoin si litecoin

 

Placi video mining Bitcoin si Litecoin

Pentru a mina Bitcoin, Nvidia și AMD Radeon au deschis precomenzile pentru placi video dedicate. Pana acum, doar ASUS, MSI si Sapphire au inceput productia, dar majoritatea producatorilor vor urma, cu siguranta. Modelele sunt urmatoarele:
 

Sapphire Radeon RX 470 Mining Edition 8GB

Sapphire Radeon RX 470 Mining Edition 4GB

Sapphire Radeon RX 560 Mining Edition 4GB

MSI P106-100 MINER 6G

ASUS MINING-P106-6G

ASUS MINING-RX470-4G

 
Aceste modelele de placi video functionează la frecventa superioara. Insa un lucru ciudat este faptul ca au garantie doar un singur an. Alte modele precum Sapphire si MSI au un sistem de racire mai eficient, mai silentios si rezistent la praf.
 
Cei de la ASUS se pare ca au deja in oferta un model baza Mining RX 470, iar acesta este cu până la 46% mai eficient la a genera monezi criptografice decat versiunea neoptimizata.
Ambii producatori de placi grafice Nvidia si AMD Radeon ne-au obisnuit cu modele de placi grafice super optimizate si de o calitate superioara care ofereau experiente grafice de neimaginat, insa cand vine vorba de activitatea de mining Bitcoin, trebuie sa ne uitam la costuri la consum si la veniturile generate. Trebuie sa va asteptati la costuri mult mai mari si la mai mult timp petrecut in fata sistemului de mining.
 
Pentru mai multe modele de placi video va recomand sectiunea aceasta.

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.