Campania de Black Friday 2019 la eMag 0 1934

black friday 2018

Black Friday 2019 la eMag

Nu mai este nici un secret pentru nimeni faptul că eMag este cel mai mare magazin online din România. Pe site-ul lor poți găsi cea mai variată gamă de produse. De la telefoane, echipamente IT și până la cauciucuri, cărți, filme îmbrăcăminte și multe, multe… multe altele pot fi achiziționate de pe magazinul lor online. Nici nu este de mirare faptul că eMag este unul dintre pionii principali în perioada de reduceri și că va fi, cu siguranță, ținta tuturor vânătorilor de chilipiruri de Black Friday 2019.

Black Friday 2019

Suntem convinși că știi ce este Black Friday, sau că măcar ai idee de faptul că în această zi, mulți dintre retailerii din întreaga lume vin cu reduceri semnificative pentru produsele pe care le au în stoc. Dacă dorești să afli mai multe informații cu privire la Vinerea Neagră, le poți găsi în articolul de aici, unde este prezentat un scurt istoric al acestei zile și multe alte detalii interesante.

De ce să stăm cu ochii pe eMag de Black Friday 2019?

Pe lângă faptul că vei putea alege dintr-o foarte mare varietate de produse, mai există un motiv pentru care te încurajăm să stai cu ochii pe campania Black Friday 2019 a celor de la eMag. Dacă anul trecut, reducerile anunțate de către cei din conducerea companiei au atins pragul de 35 milioane Euro, pentru campania Black Friday 2019 se preconizează că aceste cifre vor depăși 40 milioane Euro.

Așadar, reducerile vor fi mai multe și cu valori considerabil mai mari ca în anii trecuți. Acesta este principalul motiv pentru care gigantul eMag trebuie urmărit și în ediția de anul acesta a Vinerii Negre.

Când va fi Black Friday 2019 pe eMag

Încă nu se știe exact data și, cu atât mai puțin, ora la care va începe campania de reduceri eMag. În America a fost deja anunțată ca dată oficială vinerea din 23 noiembrie. Dacă s-ar respecta obiceiul ultimilor ani, cel mai probabil Black Friday România 2018 va fi cu o săptămână înainte, deci pe 16 noiembrie.

Black friday

Anul trecut, pasionații de prețuri mici au fost nevoiți să aștepte până în preajma orei 6 dimineață pentru a putea achiziționa produsele pe care le doreau. Dar înainte, reducerile începeau și pe la 2 sau 3 dimineață. Rămâne să vedem ce surprize ne mai pregătesc cei de la eMag pentru anul acesta.

Cu siguranță, urmează ca persoane ce se ocupă de PR-ul magazinului să ne anunțe printr-un comunicat oficial data când va avea loc Black Friday 2019, fapt care în mod cert se va întâmpla cu cel puțin o lună înainte de marea zi.

La ce reduceri să ne așteptăm?

Ei bine, este încă mult prea devreme să facem estimări privind reducerea de preț pe care produsele preferate o vor avea. Însă dacă ar fi să ne luăm după cele petrecute în anii anteriori, putem face anumite prezumții.

black friday romania 2018

Astfel, telefoanele mobile, în majoritatea lor, se vor găsi la prețuri mai mici cu 20 – 30 %, unele dintre ele, puține la număr, având reduceri chiar și mai mari, ce pot ajunge până la 50 %. Televizoarele vor fi mai ieftine cu 30 – 40 %, în vreme ce cauciucurile și aerele condiționate pot fi achiziționate cu prețuri mai mici cu până la 50 %.

Perioada de livrare

După cum îți poți da seama și singur, capacitățile de livrare a celor de la eMag sunt cu mult depășite imediat după Black Friday. Cu siguranță și în acest an, lucrurile vor sta la fel, cu toate că anul trecut ne-au promis (și chiar le-a cam și ieșit) faptul că mare parte a produselor comandate vor ajunge în maxim o săptămână la cumpărător.

Urmează să vedem și anul acesta cum va fi, dar noi ne așteptăm la o îmbunătățire comparativ cu ce s-a întâmplat în trecut, nu?

Sperăm că acest articol ți-a explicat într-o mică măsură măcar de ce eMag este principalul retailer pe care trebuie să stăm cu ochii în ziua de Black Friday 2019. Dacă dorești să citești un ghid despre cum să te pregătești de Black Friday, o poți face aici.

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Irina Ignătescu și sunt medic veterinar cu mai bine de cinci ani experiență atât cu animăluțele de companie, cât și cu creaturile puțin mai măricele, din ferme.

Cam de doi ani am început să scriu articole pentru diverse site-uri și bloguri. Dacă la început ele erau din domeniul meu de activitate, cu timpul mi-am extins puțin zonele de interes. În prezent vei putea citi articole scrise de mine despre lifestyle, wellbeing, diete, antrenamente de fitness (în timpul liber practic și bodybuilding, atunci când nu muncesc prea mult), tehnologie, biciclete și design interior.

Bineînțeles că această listă se modifică de la o lună la alta, în funcție de proiectele pe care le am, dorința mea fiind de o continuă dezvoltare.

Sper să îți placă felul în care scriu. Dacă nu, sunt deschisă la critici constructive, iar dorința personală este ca toți cititorii articolelor făcute de mine care doresc să îmi dea un sfat sau o idee, să o facă. Chiar voi ține cont de fiecare review în parte, pentru că doar așa putem evolua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.