Google Pixel 2, Pixel 2 XL, pret, specificatii si data lansarii 0 883

Google a anunțat a doua generație a smartphone-urilor Pixel si anume Pixel 2 și Pixel 2 XL. În timp ce Pixel 2 arată aproape identic cu predecesorul său, modelul 2 XL a avut câteva modificări substanțiale ale designului: sărind de la un ecran de 5,5 inchi până la un afișaj de 6 inchi. acest ecran acoperă acum aproape întreaga față a telefonului.

Precomanda Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL

QuickMobile  – Precomanda Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL – Vezi oferta aici!

Pixelul mai mic are un ecran de 5 inch, colțuri tăiate și margini un pic mai groase. Singura diferență reală este pe partea din spate, unde pe ambele telefoane zona din sticla a fost redusa considerabil astfel incat senzorul de amprentă (ceea ce Google spune că este cel mai rapid de pe un smartphone) pare mai subtil pe carcasa din spate. Obiectivul camerei Pixel a devenit și mai mare, iar acum iasa in relief pe spatele carcasei.

Specificatii Google Pixel 2 si Pixel 2 XL

Situația specificatiilor este destul de simplă pentru un smartphone emblematic lansat in 2017: ambele telefoane au procesoare Snapdragon 835, 4 GB de memorie RAM și o opțiune pentru stocare de 64 GB sau 128 GB. Fiecare are difuzoare stereo orientate spre față și ecrane OLED, deși Pixel-ul mai mic are o rezoluție de 1080p (pentru o densitate de 441 PPI), iar versiunea mai mare are o rezoluție de 2880 x 1440 (pentru un 538 PPI dens). Dar exista si cateva vesti proaste în acest an: jack-ul pentru căști nu mai este disponibil.

Google Pixel 2

Ambele telefoane beneficeaza de „Active Edge”, ceea ce înseamnă că puteți strange părțile laterale pentru a declanșa anumite acțiuni. În mod implicit, va lansa asistentul Google și apelurile telefonice. Am văzut această caracteristică mai întâi pe U11 a lui HTC în vara aceasta și a fost … decenta. Nu este clar daca Google va integra mult mai multe optiuni cu acest feature nou.

Camera foto Google Pixel 2 si Pixel 2 XL

Acum sa discutam despre camerele foto Pixel, care, din nou, par să fie ceea ce Google speră cele mai bune din lume incontestabil. Managerul companiei, Mario Queiroz, a declarat că echipa sa a „reproiectat fotografia pe un smartphone”. Pixel 2 a ajuns la DXO pentru teste inaintea lansarii, iar telefonul a obținut un scor record de 98. In aceasi ordine de idei, iPhone 8 Plus se situeaza pe locul 2 cu un scor de 94.

Ambele telefoane au camera din spate de 12,2 megapixeli cu o diafragmă f / 1,8 și o stabilizare optică a imaginii – o îmbunătățire față de obiectivul f / 2.0 de anul trecut și stabilizarea electronică a imaginii. Aceste două elemente singure ar putea fi suficiente pentru fotografii mai bune, dar aceste specificații sunt doar suprafata unei tehnologii mult mai avansate pregatite de Google.

Precomanda Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL

QuickMobile  – Precomanda Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL – Vezi oferta aici!

În acest an, aparatul foto utilizează ceva de Google numeste un „senzor dual-pixel”, care ar trebui să împartă literalmente fiecare pixel în două. Asta înseamnă că pixelii sunt puțin mai mici în acest an (1,4μm în loc de 1.55μm de anul trecut), acest lucru ar trebui sa aduca tot felul de beneficii artei fotografice. În cel mai simplu mod, se presupune că permite autofocalizarea mai rapidă. Dar, de asemenea, înseamnă că Google poate oferi un „mod portret”, cu un efect de fundal înfipt ca și pe iPhone 7 și 8 Plus, fără a include o a doua cameră.

Google Pixel 2

Google adaugă, de asemenea, propria versiune de iPhone Live Photos, numită Motion Photos. Acestea funcționează exact la fel: Google va înregistra un clip de 3 secunde în jurul fiecărei fotografii și îl va lega de fișier. Telefonul trebuie să taie automat părțile nedorite ale clipului – si sa pregateasca atat o imagine statica cat si una dinamica.

Telefonul va avea functia de „Always on”, asta inseamna ca mereu va afisa ceva pe ecran, de exemplu notificările și ora. Pixel 2 din acest an va profita si de microfoanele telefonului pentru a asculta muzică (nu doar pentru expresia „OK Google”) și pentru a afișa melodia ascultata pe ecran, chiar dacă este ceva la radio, tv sau pe laptop.

Pret Google Pixel 2 si Pixel 2 XL

Pixel 2 va veni în trei culori: alb, negru și „cam albastru”. La prețul de $649 gasim modelul de 64 GB iar la $749 modelul de 128 GB. Pixel 2 XL va fi oferit în doar două culori, alb-negru, deși albul are câteva caracteristici drăguțe, inclusiv o nuanță de sticlă neagră pe spate și un buton portocaliu pentru oprit-pornit. Acesta va începe de la $849 dolari pentru 64 GB și urca până la $949 pentru 128 GB. Ambele ar trebui să fie disponibile incepand din 17 octombrie. Preturile in Romania vor fii asemanatoare doar ca in euro.

Precomanda Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL

QuickMobile  – Precomanda Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL – Vezi oferta aici!

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Cristina Vulpoiu
Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.