Cumpara drone DJI Phantom in Romania 0 8395

Pentru cei mai mulți, DJI este un nume de încredere și respectat pe piața dronelor de consum, acestea fiind unele dintre cele mai bune din lume are pot fi folosite in toate domeniile. Fiindca exista foarte multe modele de drone pe piata cu diferite functii si rezolutii 4K sau mai mult – cu acest articol incercam sa exploram doar linia Phantom a dronelor DJI.

drone dji phantom in romania

Fiind unul dintre cele mai iconice modele de drone din lume, avand echipamentul de aterizare înalt, familiar, cu cadru quadcopter de 350 mm și vopsea albă, modelul Phantom continua sa impresioneze si sa ofere calitate la cele mai intalte standarde. Sa vedem in continuare cate modele de drone DJI Phantom exista pe piata si cum se deosebesc intre ele:

Drona DJI Phantom 1

O drona albă, cu dungi roșii duble pe brațele principale. Timpul de zbor de sub 10 minute și un simplu orificiu pentru montarea unei camere GoPro. Nu au existat cu adevărat mari facilități pilot pe această dronă, Phantomul 1 a fost prima generatie, un produs într-o piață destul de nouă.

drone dji phantom 1 in romania
În prezent, încă disponibilă de la unii furnizori, daca sunteti in cautarea unei astfel de drone pretul poate varia in functie de gradul de utilizare a dronei, pana la urma vorbim despre o drona pentru epocă. Toate lucrurile luate în considerare, credem că nu este o achiziție inteligentă.

Drona DJI Phantom 2, Drona DJI Phantom 2 Vision, Drona DJI Phantom 2 Vision+ si Drona DJI Phantom FC40

Linia Phantom 2 a introdus poziționarea GPS, suport pentru dispozitivele mobile pentru controlul ambarcațiunii, inclusiv o integrare a ochelarilor VR și conectivitate Wi-Fi pentru o gamă extinsă și control.
Îmbunătățirea montajului cu cameră gimbală a asigurat o mai bună stabilizare a imaginii și nivelare. Timpul de zbor pe încărcare a fost de aproximativ 15 minute.

drone dji phantom 2 in romania
Cand vine vorba despre lucruri mici, DJI ne dovedeste inca odata unde au ajuns cu tehnologia de la primul model Phantom. Elicile care se strang singure, sisteme GPS care identifica locatia pe care tu o definesti ca fiind acasa si trimit drona la destinatie iar lista poate continua.
 

 
Poate că cea mai importantă caracteristică este un sistem de notificare încorporat care vă permite să aflați daca zburati intr-o zona interzisa.
Pretul unei drone DJI Phantom 2 variaza intre 400-1000 euro.

Phantom 3 4K, Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced si Phantom 3 Standard

Linia Phantom 3 a început să fie livrată în aprilie 2015, cu 4 modele disponibile, numele lor reprezentând destul de bine capacitățile lor. Standard oferă o înregistrare video de 2,7 K și exclude linia descendentă a liniei de lumină pentru o distanță de până la 1,25 mile.
Toate modele vin cu cele mai bune functionalitati de la vechile modele plus modlul Follow-me, GPS waypoints, blocarea traseului si modulul acasa.

drone dji phantom 3 in romania
Modelul DJI Phanom 3 Advanced pastraza rezolutia de captura de 2.7K si ofera un controller de mare distanta.
Phantom 3 Professional are toate caracteristicile de mai sus, atingând o rezoluție video de până la 4K și vine cu un incarcator mai mare pentru a putea lansa drona mai repede in zbor dupa consumul initial.
În cele din urmă, DJI Phantom 3 4K oferă aproape aceleași caracteristici ca și modelul Pro, de asemenea vine impachetat cu o rezoluție de 4K, avand la baza un senzor de cameră Sony.
Timpul de zbor pentru gama Phantom 3 este de peste 25 de minute de timp optim de aer. Prețurile variază de la aproximativ 500 euro până la 800 euro.

DJI Phantom 4 Pro si Phantom 4 Pro+

Am ajuns in sfarsit la modelul Phanom 4 care are niste senzori in plus fata de modele anterioare, cu ajutorul carora aceasta drona devine una dintre cel mai stabile din toata gama fara sa existe riscul de coliziune. Modelul Phantom 4 poate detecta inclusive obstacolele din cale.
Elementul care defineste modelul Phantom 4 este camera foto. Inregistrarea video este de 4K până la 60FPS, limitată anterior la 24 fps și un declanșator mecanic. Acesta este un aparat de fotografiat de 20MP cu un bitrate puternic de 100Mbps.

drone dji phantom 4 in romania

Phantom 4 Pro + vine cu o imbunatatire pe partea de controller. Acesta are un ecran tactil cu o rezolutie de 1080p de 5,5 inci.
Un Phantom 4 Pro se poate achizitiona cu 2100 euro, pretul poate urca până la 2.599 euro pentru Phantom 4 Pro +, care include afișajul de pe telecomandă. Prețul normal este de 2499 euro și 2799 euro.

 

 

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.