Alege un ebook reader ieftin ideal 0 5881

Ebook reader ieftin

Ebook reader-urile sunt o modalitate convenabilă de a citi cărți electronice și au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Dacă sunteți în căutarea unui ebook reader ieftin, există o mulțime de opțiuni disponibile pe piață.

Unul dintre cele mai ieftine ebook reader-uri disponibile este Amazon Kindle. Acest ebook reader are un preț de doar aproximativ 100 de dolari și oferă o gamă largă de funcții, inclusiv acces la milioane de cărți electronice, capacitate de a încărca cărți prin intermediul unei conexiuni WiFi și un ecran e-ink care este ușor pe ochii dvs.

Ebook reader ieftin
Ebook reader ieftin

O altă opțiune ieftină este Kobo Clara HD. Acest ebook reader ieftin are un preț de aproximativ 130 de dolari și oferă o gamă similară de funcții ca Kindle, inclusiv acces la milioane de cărți electronice și un ecran e-ink care este ușor pe ochii dvs.

Dacă doriți un ebook reader ieftin care are un ecran mai mare, puteți lua în considerare Nook GlowLight Plus. Acest ebook reader are un ecran de 6 inch și este disponibil pentru aproximativ 130 de dolari. De asemenea, oferă acces la o gamă largă de cărți electronice și are un ecran e-ink care protejează ochii dvs.

În cele din urmă, puteți lua în considerare Pocketbook Touch HD 3. Acest ebook reader ieftin are un preț de aproximativ 150 de dolari și oferă o gamă largă de funcții, inclusiv acces la milioane de cărți electronice, un ecran e-ink de 6 inch și conectivitate WiFi.

Care este diferenta dintre un ebook reader ieftin si o carte conventionala?

Un ebook reader este o alternativă convenabilă la cărțile convenționale și are o serie de avantaje față de acestea.

În primul rând, un ebook reader este mult mai ușor de transportat decât o carte convențională. De exemplu, un ebook reader poate încărca sute sau chiar mii de cărți, astfel încât să nu trebuiască să luați cu dvs. mai multe cărți atunci când călătoriți.

În al doilea rând, un ebook reader poate fi mai ieftin decât cărțile convenționale pe termen lung. De exemplu, puteți cumpăra cărți electronice la prețuri mai mici decât cărțile convenționale și puteți citi cărți electronice de mai multe ori fără a trebui să cumpărați o copie nouă.

Ebook reader ieftin
Ebook reader ieftin

În al treilea rând, un ebook reader poate fi mai prietenos cu mediul decât cărțile convenționale. Cărțile electronice nu necesită hârtie, astfel încât să nu trebuiască să se taie copaci pentru a le produce. De asemenea, cărțile electronice nu necesită transport prin poștă sau prin alte mijloace de transport, astfel încât să nu contribuie la emisiile de carbon.

În cele din urmă, un ebook reader poate oferi o gamă mai largă de funcții decât o carte convențională. De exemplu, un ebook reader poate avea opțiuni de ajustare a mărimea fontului sau a luminozității ecranului, astfel încât să puteți citi în condiții de iluminare diferite. De asemenea, un ebook reader poate avea opțiuni de traducere sau de acces la dicționare pentru a vă ajuta să înțelegeți cuvintele necunoscute.

Toate aceste avantaje fac din ebook reader o opțiune excelentă pentru cei care iubesc să citească și care doresc o modalitate convenabilă de a accesa cărțile lor preferate.

Unde gasesc un ebook reader ieftin?

Există mai multe locuri unde puteți găsi un ebook reader ieftin. Una dintre cele mai simple opțiuni este să căutați online, de exemplu pe site-uri precum eMAG sau Elefant. Aceste site-uri au o gamă largă de ebook reader-uri disponibile la prețuri diferite, astfel încât să puteți găsi un model care se potrivește bugetului dvs.

Cel mai bun

eBook Reader Amazon Kindle Paperwhite 2021, 8GB, Display 6.8″, Bluetooth, Wi-Fi, USB C, Negru

  • Portabilitate – Kindle-ul este un dispozitiv compact şi uşor, astfel încât îl poţi lua cu tine oriunde mergi şi poţi citi cărţile tale preferate în orice moment.
  • Economisire de spaţiu – Kindle-ul îţi permite să stochezi mii de cărţi într-un singur dispozitiv, astfel încât nu trebuie să-ţi înghesui biblioteca în casă.
  • Citire în condiţii de iluminare slabă – Kindle-ul are un ecran cu iluminare integrată, astfel încât poţi citi în orice condiţii, chiar şi în întuneric.
Cel mai bun pret

eBook Reader PocketBook Touch Lux 5, 6″, 8GB+slot microSD, SMARTlight, Negru

  • Ecran tactil – PocketBook Touch Lux are un ecran tactil, astfel încât poţi naviga prin cărţile tale şi poţi accesa diverse funcţii folosind doar atingerea ecranului.
  • Suport pentru diferite formate de fişiere – PocketBook Touch Lux suportă o varietate de formate de fişiere, inclusiv PDF, EPUB, MOBI, FB2 şi altele, astfel încât poţi citi aproape orice tip de carte electronică.
  • Autonomie mare a bateriei – PocketBook Touch Lux are o autonomie mare a bateriei, astfel încât poţi citi cărţile tale preferate timp de săptămâni întregi fără a fi nevoie să îl încărci.

EBook Reader Kobo Libra II, 7″, 32 GB, Wi-Fi, White

  • Dimensiune compacta – ebook reader-ul Kobo este un dispozitiv compact şi uşor, astfel încât îl poţi lua cu tine oriunde mergi şi poţi citi cărţile tale preferate în orice moment.
  • Ecran cu tehnologie de afişare de înaltă calitate – ebook reader-ul Kobo are un ecran cu tehnologie de afişare de înaltă calitate, care oferă o imagine clară şi detaliată a cărţilor tale.
  • Suport pentru diferite formate de fişiere – ebook reader-ul Kobo suportă o varietate de formate de fişiere, inclusiv EPUB, PDF, MOBI şi altele, astfel încât poţi citi aproape orice tip de carte electronică.

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.