Cele mai bune cani filtrante si dozatoare de apa 0 2029

Daca va doriti o casă sănătoasă, una dintre cele mai importante achiziții pe care le puteți face este un filtru de apă sau mai bine zis o cana filtranta. Daca va intereseaza acest lucru, am actualizat lista noastră de cani filtrante, prezentând mai multe argumente si metode de filtrare diferite. Indiferent daca locuiti intr-o casa, apartament sau stati in chirie. Aici o sa gasiti mai multe informatii despre cani filtrante.
 

Care sunt cele mai bune cani filtrante?

Stabilirea celei mai bune cani filtrante are la baza niste teste. Se adaugă contaminanți specifici în apă, iar odată ce trece prin filtru, apa este testată pentru a determina cât de mult din fiecare impuritate este lăsată. NSF International este o organizație de încredere care stabilește anumite standard care determina puritatea apei. Când vedeți „NSF Standard 42”, înseamnă că filtrul este testat la capitolul „aspectul apei”, cum ar fi îndepărtarea clorului, ceea ce face gustul apei și mirosul mai bun. Dacă vă concentrați mai mult pe efectele de filtrare asupra sănătății, căutați un produs care trece „NSF Standard 53”, care evaluează o listă de impurități periculoase, cum ar fi plumbul. Dacă o cana filtranta este „certificat NSF Standard 401”, sa demonstrat că elimină cantitățile de medicamente prescrise și pesticide.
 

Cele mai bune cani filtrante

 

Cani filtrante Brita

Acest pitcher clasic este simplu de utilizat și face gustul de apă mult mai bun decât cel de la robinet. Vestea bună: Brita și-a îmbunătățit canile filtrante, astfel încât nu mai trebuie să fie pre-îmbibate înainte de instalare, făcând înlocuirea filtrului chiar mai ușoară. Canile filtrante utilizează o combinație de carbon activ bazat pe nucă de cocos și rășină schimbătoare de ioni pentru a reduce clorul, zincul, cuprul, cadmiul și mercurul. În timp ce filtrele de tip pitcher nu sunt la fel de performante ca filtrele mari prin osmoza sau ca dozatoarele, poti fii sigur ca aceasta iti va oferi o apa pura si gustoasa.
 

 

Sistem de filtrare apa prin osmoza inversa

La prima vedere, acesta arata ca un sistem voluminos, dar totul se ascunde sub chiuvetă, astfel încât singurul lucru pe care îl vedeți este robinetul cromat elegant. Filtrul greu funcționează prin osmoză inversă, care, dacă vă amintiți de la chimie, este un proces de împingere a apei printr-o membrană semipermeabilă pentru a îndepărta ionii și mineralele. Sistemul este construit cu tubulatură certificată NSF și reduce o listă de detergenți de contaminanți de vârf, inclusiv arsenic, clor, plumb, fluorură și bacterii. Aveți nevoie de alte dovezi că acest filtru este un performer de top?
Consola ps4 emag

 

Filtru apa osmoza inversa A8 cu remineralizare+alcalinizare si sterilizare NanoSilver

 

Sistem de filtrare si potabilizare apa prin osmoza inversa cu trepte suplimentare de remineralizare,alcalinizare si sterilizare cu NanoSilver.
Statie de potabilizare apa prin osmoza inversa cu 8 stadii de filtrare.Cea mai complexa statie de filtrare a apei prin proces de osmoza inversa si etapa de alcalinizare.
Vezi filtrul cu osmoza inversa

 

Dozatoare de apa

Utilizarea unui dozator de apa ofera mai multe beneficii:
Consumul unei ape clare, curate si proaspete, care este fara substante chimice ce sunt in mod normal gasite in apa de la robinet.
 
Filtrele integrate in dozatoarele de apa asigura o curatenie suplimentara a apei; Se filtreaza fiecare picatura care curge, iar filtrele sunt de inalta calitate, pentru a va asigura ca veti obtine cea mai mai inalta calitate a apei in timp ce utilizati dozatorul de apa.
 
Filtrul nu trebuie sa fie inlocuit de foarte multe ori. O data la fiecare trei-patru luni este suficient pentru a va asigura ca apa care trece prin sistemul de filtrare continua sa ramana proaspata si clara.
 
Racitoarele de apa sunt de asemenea mai prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece exista mai putine sticle de apa care sa se arunce in gropile de gunoi, in fiecare an.
 
Instalare usoara – Instalarea unui racitor de apa este foarte simpla. De cele mai multe ori, operatiunea este efectuata chiar de catre compania de la care achizitionati dozatorul.
 
Intretinere usoara – mentenanta necesara pentru dozatorul de apa este usoara pentru oricine. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l curatati o data pe saptamana. In cazul in care ar fi nevoie de piese de schimb pentru a repara ceva, atunci acestea pot fi gasite la compania furnizoare.
 

Modele dozatoare de apa la preturi accesibile

 

 

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Cristina Vulpoiu
Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.