Beneficiază și tu de reduceri eMag din campania IT & Mobile Days 1 4353

În perioada 2 – 8 iulie te vei putea bucura de niște reduceri eMag care se pot dovedi a fi foarte avantajoase, atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău.

Odată cu venirea verii, riscul de a ni se strica telefoanele mobile este tot mai ridicat. Fie îl uităm în buzunar atunci când intrăm în piscină, ori ne sare din pantaloni în timpul unei partide de volei, sau când ne plimbăm animalul de companie, un lucru este cert – vara este sezonul în care ne schimbăm telefoanele. Ca să nu mai vorbim de faptul că tot acum se rătăcesc cele mai multe dintre aceste device-uri.
 

Campania de reduceri eMag IT & Mobile Days

Un lucru este cert, cu cât petrecem mai mult timp în aer liber, cu atât riscăm să pierdem sau să ne stricăm celularele. Din fericire pentru noi, în intervalul 2 – 8 iulie campania IT & Mobile Days este în plină desfășurare. În această perioadă vom putea achiziționa telefoane eMag la un preț semnificativ mai mic, comparativ cu restul anului.

Desigur, aceste reduceri eMag nu sunt unele la fel de mari ca cele din perioada Black Friday, însă aceia dintre noi care nu suntem chiar atenți cu posesiile noastre, nu mai putem sta fără un telefon mobil, să așteptăm venirea lunii noiembrie.

Așadar, cei care doresc telefoane ieftine eMag, acum ar putea fi momentul când se vor putea bucura de reduceri semnificative de prețuri.
 

Exemple de produse din campania de reduceri eMag

Iată câteva exemple de produse al căror preț de achiziție a fost redus semnificativ în comparație cu luna precedentă:
 

Telefon mobil Huawei P20, Dual SIM, 128GB, 4G, Black

Cei de la Huawei au arătat în ultima vreme o continuă creștere a calității obiectelor cu care ies pe piață. De la o companie ce oferea acum câțiva ani o tehnologie mediocră, la prețuri mici, în prezent chinezii sunt unii dintre cei mai căutați producători de echipamente mobile, datorită raportului excelent preț/calitate cu care vin produsele lor.

Același lucru poate fi spus și despre unul dintre cele mai recente telefoane ale lor. Huawei P20 a fost lansat în aprilie 2018 și deja poate fi găsit în campania de reduceri eMag. Cu o cameră duală de 20 MP + 20 Mp, 4 Gb memorie RAM și o baterie generoasă, de 3400 mAh, în mod cert oferta actuală îți va stârni interesul.

Este drept că prețul de achiziție va fi unul, în continuare, nu mic, dar vei beneficia de o reducere de 300 lei, de la 2999, la 2699.
 

OnePlus 6, Dual SIM, 256GB, 4G, Midnight Black

OnePlus este o altă companie chinezească ce a intrat foarte puternic în piața de telefoane mobile, grație unei calități excelente a produselor cu care vin, la prețuri de achiziție mai mici decât competiția. Tehnologic vorbind, cele mai noi telefoane care le ies din fabrică se vor egalele produselor de top ale unor firme mult mai cunoscute, precum Apple sau Samsung.

Noul telefon OnePlus 6 prezentat aici, a fost lansat în mai al acestui an și intră în campania de reduceri eMag cu un preț de achiziție cu 500 lei mai mic ca acum o lună (3599 lei în loc de 4099 lei). Cu o cameră video duală de 16 Mp + 20 Mp, 8 Gb memorie RAM și baterie de 3300 mAh, cu siguranță va atrage o mulțime de priviri.
 
 

Samsung Galaxy Note 8, Dual SIM, 64GB, 4G, Midnight Black

Cu toate că puțin mai vechi față de celelalte modele de telefoane prezentate aici, Galaxy Note 8, lansat în august 2017, este, tehnologic vorbind, încă un produs de top al celor de la Samsung.

Despre firma Sud-Koreană nu sunt multe de spus, fiind arhicunoscuți în întreaga lume. Cu toate că au intrat în sfera tehnologiei încă din anii 70, abia după 1990 managementul a început globalizarea companiei. În prezent ei scot pe piață unele dintre cele mai îndrăgite și așteptate telefoane mobile.

Varianta prezentată aici, Note 8, vine cu cameră duală de 12 Mp + 12 Mp, 6 Gb memorie RAM și o baterie rezistentă de 3300 MAh. Prețul de achiziție este redus în această perioadă de la 4500 lei, la 3350 lei.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de campania de reduceri și să achiziționezi niște telefoane ieftine eMag, acum este ocazia perfectă.

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Irina Ignătescu și sunt medic veterinar cu mai bine de cinci ani experiență atât cu animăluțele de companie, cât și cu creaturile puțin mai măricele, din ferme.

Cam de doi ani am început să scriu articole pentru diverse site-uri și bloguri. Dacă la început ele erau din domeniul meu de activitate, cu timpul mi-am extins puțin zonele de interes. În prezent vei putea citi articole scrise de mine despre lifestyle, wellbeing, diete, antrenamente de fitness (în timpul liber practic și bodybuilding, atunci când nu muncesc prea mult), tehnologie, biciclete și design interior.

Bineînțeles că această listă se modifică de la o lună la alta, în funcție de proiectele pe care le am, dorința mea fiind de o continuă dezvoltare.

Sper să îți placă felul în care scriu. Dacă nu, sunt deschisă la critici constructive, iar dorința personală este ca toți cititorii articolelor făcute de mine care doresc să îmi dea un sfat sau o idee, să o facă. Chiar voi ține cont de fiecare review în parte, pentru că doar așa putem evolua.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.