Evenimente dedicate leadershipului feminin în 3 județe noi 0 1845

O serie de evenimente sub amprenta The Woman care susțin dezvoltarea antreprenorială și de business a liderilor feminini se anunță pentru perioada următoare în județele Alba, Bihor, Iași. De la conectare cu propria persoană și deconectare de la cotidian până la zile dedicate discuțiilor despre echilibru între carieră și familie, leadership și crearea brandului personal cu personalități naționale.
 
Propunerea lunii august – experiența unui weekend complet la The Woman Connect

Ultimele 5 locuri disponibile pentru a experimenta starea liniștită de concediu timp de 3 zile, într-o locație unică în Europa, unde sunt propuse activități precum yoga, golf, dar și speakeri motivaționali care să inspire liderii feminini. Aceștia susțin workshop-uri despre stil, energie, construirea imaginii personale.
 
The Woman Connect, timpul de relaxare și escapadă din mijlocul orașului, reunește 30 femei lider, în perioada 10-12 august, în județul Alba, la Theodora Golf Club. Organizatorii au limitat numărul de înscrieri, ultimele cinci locuri disponibile sunt accesibile aici:  www.thewoman.ro/registration/


De la Est spre Vestul României – social time la The Woman After 5 PM

Comunitățile din județele Bihor și Iași au parte, în septembrie și octombrie, de două evenimente care pun pe hartă leadership-ul feminin de la Vest la Est. The Woman after 5 PM, evenimentul conex al Conferinței de Leadership feminin The Woman are loc toamna aceasta în 2 ediții: în 27 septembrie, la Oradea- Hotel Ramada, iar în 11 octombrie la Iasi – Palas Mall.
 
Concepute ca evenimente de educare și socializare, în cele 2 orașe vor fi găzduiți speakeri de top, prezentări pe teme business, lifestyle, dar și un cocktail de conectare și networking.
 
The Woman after 5 PM Oradea anunță principalul speaker pentru cea de–a doua ediție: Dana Nălbaru. Cunoscuta solistă și prezentator TV, ea creează și dezvoltă în prezent aplicații pentru copii și rămâne, totodată, modelul unei relații de familie.
 
Dana Nălbaru va vorbi despre echilibrul dintre viața privată și cea de business, dar și despre cum se găsește succesul din ipostaza fiecăreia.
 
Publicului din Iași i se pregătește, de asemenea, The Woman after 5 PM, cu speakeri precum Monica Bîrlădeanu, Alice Botnarenco și Ramona Cervenciuc.
 

Monica Bîrlădeanu, actriță și fondator Mooncast
Monica Bîrlădeanu, actriță și fondator Mooncast

Monica Bîrlădeanu, actriță și fondator Mooncast, inspiră comunitatea femeilor lider prin activitatea ei complexă în domeniile în care activează. Revine în orașul natal pentru a se întâlni cu membrele comunității The Woman și a oferi detalii despre posibilități de creștere a branding-ului.

Alice Botnarenco, fondatorul brand-ului ALISIA ENCO, va urca pe scenă pentru a împărtăși publicului prezent la eveniment din experiențele personale care au evidențiat în industrie propriul business.

Ramona Cervenciuc, antreprenor și fashion influencer este creatorul brand-ului Costume cu ATITUDINE. In 11 octombrie va vorbi despre succesul personal și tehnicile care au ajutat-o să transforme pasiunea într-un business de notorietate.

 

Înscrierile la evenimente pot fi realizate pe site-ul oficial:

www.thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-oradea/

www.thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-iasi/

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.