Cele mai bune biciclete de oras si de munte 1 2670

Ai ajuns pe acest articol pentru ca vrei sa vezi care sunt cele mai bune biciclete de oras si de munte. Mai jos o sa gasesti un ghid si niste sfaturi despre cum sa alegi cele mai bune biciclete de oras si de munte

Până de curând, am folosit aceeași bicicletă pe care am primit-o de ziua mea. Ajungeam usor de la punctul A la punctul B, insa a sosit timpul pentru un upgrade. Fiind o amatoare a pedalatului, am descoperit că alegerea bicicletei potrivite nu este la fel de simplă pe cum credeam. De la dimensiunea cadrului până la caracteristicile suplimentare, iată cum puteți găsi bicicleta ideala pentru călătoria perfectă.
 

Care sunt cele mai bune biciclete de oras si de munte?

Cand am intrat in magazinul local de biciclete si am fost intrebata ce anume ma intereseaza, raspunsul meu a fost simplu: vreau o bicicleta care arata bine si care sa ma plimbe de jur imprejurul cartierului. In momentul acela am descoperit ca exista mai multe optiuni si pentru asta.
Se intelege de la sine ca bicicletele pot fii foarte scumpe. Preturile variaza in functie de necesitate. Incepatorii se pot astepta la cateva sute de euro cand pasionatii experiemntati pot ajunge la cateva mii de euro. Bicicletele obisnuite de oras, sa zic asa, sunt undeva intre 500-1000 ron. Acestea sunt mult mai confortabile, convenabile si funcționale. Aceste tipuri de biciclete dețin amortizator frontal și din spate, cu ramă deschisă și ușoară (uneori pliabilă), șa lată și moale, protecții, portbagaj (frecvent cu un coș in fata sau in spate), protecție pentru lanț și uneori chiar și lanternă și semnalizator.
 
cele mai bune biciclete de oras si de munte

Un avantaj este de asemenea faptul că majoritatea mecanismelor acestor biciclete nu necesită întreținere, ceea ce permite să reduceți semnificativ timpul petrecut pentru îngrijirea acesteia. Astfel de biciclete poarta numele de biciclete de oras.
 

Cele mai bune biciclete de oras


 


Un alt tip de bicicleta, foarte popular in randul amatorilor si pasionatilor este bicicleta de munte, sau mountain bike. Aceste biciclete de munte sunt universale și sunt proiectate pentru plimbări atât pe drumuri asfaltate, cât și pe cărări în pădure. Felul in care sunt proiectate oferă stabilitate, siguranță la coborâre, amortizează șocurile, absoarbă loviturile datorate denivelării terenului.
 
bicicleta de munte

Acest tip de bicicleta este recomandat cicliștilor amatori care preferă să se plimbe prin oraș și să conducă pe terenuri accidentate.
Bicicletele de munte sunt foarte rezistente, versatile si potrivite pentru deplasari in zone off-road.
 

Cele mai bune biciclete de munte


 


Ciclismul este o alternativă eco şi la mijloacele de transport în comun sau maşina personală, care consumă mult combustibil, costă şi poluează mediul înconjurător. Un alt avantaj al mersului pe bicicletă este faptul că te scapă de stres. Sper ca acest articol te-a ajutat sa gasesti cele mai bune biciclete de oras si de munte, iar daca cauti in continuare poti accesa linkul urmator.
 

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.