Romanias de la Eidos acum pe eMAG 0 3205

Romanias sau ROMANII este un salt in adancul Romaniei contemporane, si planurile ei largi de reprezentare, prin obiectivul ingust al unui grup de fotografi, si scriitori, de clasa internationala. Aceasta carte, printr-o constelatie de voci reunite de Fundatia EIDOS si Magnum Photos, sub curatura lui Florian Ebner – Curator Sef de Fotografie la Centrul Pompidou, Paris – taie o sectiune transversala prin mostenirea culturala extrem de diversa a Romaniei. La o suta de ani de la nasterea ei, prin intuneric si lumina, Romania prezinta patina unei natiuni de contraste unice, izbitoare.

Publicatia confrunta intrebarile unei societati globale in eterna tranzitie, si miscare, si reda un portret onest al tarii, definit de aceasta varietate de ”Romanii”, dar si de uluitoarea creativitate si energie pe care contrastele ei le genereaza.

Beneficeaza acum de 15% REDUCERE la precomanda ROMANIAS

Eseele literare si fotografice reflecteaza realitati diferite. Dincolo de o perspectiva unica, sau unic stil, este ambitia acestei carti, in mijlocul unei lumi inundata de imagini, sa gaseasca noi, diferite feluri vizuale de-a ilustra conditia sociala a timpurilor pe care le traim.

Această carte, printr-o constelație de voci reunite de Fundația EIDOS și Magnum Photos, sub îndrumarea lui Florian Ebner—Curator Șef de Fotografie la Centrul Pompidou, Paris–taie o secțiune transversală prin moștenirea culturală extrem de diversă a României. La o sută de ani de la întregirea ei, prin întuneric și lumină, România prezintă patina unei națiuni de contraste unice, izbitoare.

Insule de tradiție răsar în mijlocul cacofoniei urbane. Noul și străvechiul se amestecă, pe alocuri arhitectură, alteori caricatură. Această colaborare de autori caută, cu ocazia celei de-a o suta aniversări a Marii Uniri, să-i captureze identitatea multi-fațetată, la un moment cheie în timp.

Precomanda acum cartea Romanias de la Eidos acum pe eMAG

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Cristina Vulpoiu
Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.