Trolere 55x40x23cm pentru Wizz Air 0 2246

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a introdus din 29 octombrie noua politică de bagaje, care permite tuturor pasagerilor să călătorească gratuit cu un bagaj mare de mână. Dupa ultimul comunicat acestea sunt trolere 55x40x23cm.

Pasagerii care vor zbura cu Wizz Air vor avea automat dreptul de a aduce la bordul aeronavei un singur troler cu dimensiuni maxime de 55x40x23cm și o greutate maximă de 10 kilograme, ca parte a prețului biletului lor.

Daca te intrebi de unde poti sa cumperi trolere 55x40x23cm pentru zborurile cu Wizz Air, in acest articol vei gasi cele mai populare trolere sau trolere de 55x40x23cm.
 

trolere 55x40x23cm pentru Wizz Air:

 

 

 

trolere 55x40x23cm

Ce poate lua la bord un pasager Wizz Air?

 
Un troler, cu dimensiunile de maximum 55x40x23cm și cu o greutate de maximum 10 kg.
Până la 6 bagaje de cală, fără ca acestea să depășească 32 de kilograme fiecare
Articole achiziționate din magazinele duty free din aeroport, după verificările de securitate

 

Ce poate lua la bord un pasager cu imbarcare prioritara Wizz Air?

Pasagerii cu îmbarcare prioritară au permisiunea de a aduce la bordul aeronavei 1 bagaj personal suplimentar față de bagajul de mână mic sau mare. Bagajul personal suplimentar poate fi o geantă de umăr, o geantă de laptop sau o geantă de aparat foto, care să nu depășească dimensiunile maxime de 40x30x18 cm. Dacă un pasager cu îmbarcare prioritară transportă două bagaje de mână și ambele depășesc dimensiunile maxime stabilite pentru bagajul personal suplimentar, pasagerul trebuie să trimită unul dintre bagaje la cală contra taxei corespunzătoare.

În plus, pasagerii pot transporta: o haină sau o pătură, telefon mobil, material de citit pe durata zborului pentru copiii mai mici de doi ani: mâncare pentru durata zborului, cărucior pliant, sau un leagăn mic o pereche de cârje pentru persoanele cu dizabilităţi fizice.
 

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.