Masti sanitare chirurgicale 0 9631

Măștile sanitare chirurgicale filtrează aerul pe care-l respiri. Au însă o eficiență scăzută în stoparea virusurilor”, susține medicul britanic Mark Parrish.

In sectorul sanitar dar si in industria alimentara, mastile sanitare chirurgicale de unica folosinta reprezinta un element important al echipamentului de protectie, cu dublu rol: acela de a proteja persoana care o poarta de diverse virusuri, bacterii sau substante periculoase dar si pe cei cu care vine in contact, eliminand riscul de contaminare (fie ca este vorba despre persoane sau diverse alimente).

Cum trebuie sa porti in mod corect masca sanitara chirurgicala?

Pentru inceput, trebuie sa stii cum sa porti masca sanitara chirurgicale, pentru ca atunci cand ai nevoie de ea sa beneficiezi de un nivel de protectie cat mai ridicat. Este indicat sa pui partea colorata in exterior, iar banda speciala pentru nas sa iti fie in dreptul nasului. Apasa usor pe barbie, gura si nas, pentru a te asigura ca toate sunt acoperite corespunzator. Mai mult, partile laterale trebuie neaparat sa fie cat mai bine lipite de obraji, pentru ca praful si microbii sa nu poata sa ajunga la gura si la nas.

De unde cumpar masti sanitare chirurgicale?

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.