Cumpara set constructie magnetic Magna Tiles sau Connetix 0 6519

Trebuie sa te decizi intre a alege dintre cele mai bune seturi de construcție magnetice. Copilul tău sigur se va bucura daca alegi un set de construcție magnetic. Dar care brand este bun? Avem modele de la Magna Tiles si de la Connetix Tiles.

Seturile de construcție magnetice pentru copii sunt foarte haioase si utile. Aceste seturi ii ajuta sa exploreze tainele creativității si sa reușească sa construiască clădiri, mașini sau structuri geometrice interesante. Sa fim realiști, aceste seturi de construcție magnetice sunt foarte ingenioase

Când vorbim însă de un set de construcție magnetic foarte bun avem de ales intre doua branduri Magna Tiles si Connetix.

Sunt seturile de construcție magnetice Magna Tiles similare cu Connetix?

Setul de construcție magnetic Connetix este similar cu cel de la Magna Tiles, ambele îndeplinesc aceleași cerințe. Sunt seturi de construcție pentru copii, au magneți si sunt realizate pentru a fi folosite in a construi diferite forme sau obiecte. Nu au neapărat aceleași aspect dar îndeplinesc aceleași condiții.

Setul de construcție magnetic Connetix are o structura mai transparenta si culorile sunt mai diversificate. Cele de la Magna Tiles sunt mai solide dar formele sunt asemănătoare.

Calitatea seturilor de construcție magnetice Magna Tiles si Connetix

Ambele seturi de construcții magnetice sunt la fel, calitatea este superioara. Modelul Connetix foloseste un plastic mai rezistent, deci se zgârie mai greu decât cele de la Magna Tiles. Asta nu înseamnă ca acestea nu se pot folosi in continuare

Indiferent ce set magnetic alegi, ambele branduri sunt opțiuni bune pentru copilul tău si iți promitem ca acesta se va distra de minune cu noua jucărie inteligenta.

Cumpără set de construcție magnetic Magna Tiles la preț special

Cumpără set de construcție magnetic Connetix la preț special

 

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.