Viva Magenta, culoarea anului 2023. Rochie Viva Magenta 0 8712

Care este culoarea anului 2023?

Culoarea anului a fost decisa si primele modele de haine cu aceasta au inceput sa apara. In cazul in care nu stiai, culoarea anului 2023 este Viva Magenta. Timp de aproape 25 de ani, compania care stabileşte unele dintre cele mai recunoscute standarde coloristice, a avut drept sarcină să aleagă o nuanţă care, conform analizei sale transdisciplinare extinse a nuanţelor proeminente din artă, modă, design şi nu numai, nu surprinde pur şi simplu spiritul actualităţii, aşa-numitul zeigeist, ci dă tonul pentru anul care vine.

După albastrul stins din 2020, după două nunanţe de gri şi galben în 2021 şi nuanţa strălucitoare Very Peri de anul acesta, Pantone s-a hotărât la această nuanţă „îndrăzneaţă” de roşu carmin pentru 2023.

Cum alegi un articol vestimentar Viva Magenta?

Pentru a evita greșelile atunci când cumpărați și purtați îmbrăcăminte, trebuie să aveți în vedere câteva lucruri esențiale. Trebuie să luați în considerare mai mulți factori pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de alegerile tale de garderobă.

Când faceți cumpărături pentru cea mai nouă modă sau când vă puneți ținuta zilei împreună, este necesar să parcurgeți acești pași pentru a arăta cât mai bine, pentru a economisi timp, bani și spațiu prețios în dulapul dumneavoastră.

Puteți cumpăra articole de îmbrăcăminte la prețuri accesibile, elegante și de calitate, pentru a vă menține încrederea în sine, pentru a vă simți cel mai bine și pentru a fi mulțumit cu alegerile vestimentare dacă vă puneți întrebările potrivite în prealabil.

Nu trebuie neapărat să cheltuiti mulți bani pe haine elegante pentru a crea ținute elegante și sofisticate. A arăta fabulos este mult mai ușor decât crezi și nu este legat de bugetul tău vestimentar sau de tendințele actuale.

Unde găsesti haine cu culoarea anului 2023 Viva Magenta?

Culoarea anului 2023

Rochie Dy Fashion magenta cu imprimeu floral in talie

  • Culoarea anului 2023 Pantone Viva Magenta
Culoarea anului 2023

Rochie Dy Fashion midi magenta cu crepeu si curea in talie

  • Culoarea anului 2023 Pantone Viva Magenta
Culoarea anului 2023

Rochie Oana magenta cu imprimeuri bej cu cordon in talie

  • Culoarea anului 2023 Pantone Viva Magenta

Vezi mai multe modele de rochii cu culoarea anului 2023

Cât de util ți s-a părut articolul?

Click pe o stea pentru a acroda o notă

Media / 5. Număr voturi

No votes so far! Be the first to rate this post.

Numele meu este Vulpoiu Cristina și sunt pasionata de fashion si tehnologie. Imi place sa fac shopping, imi place sa calatoresc si imi place in special sa ajut oamenii sa gaseasca cele mai bune oferte din online.

 

Email: cristina@cutiamica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.